Kontakt podjetja Marko Jezeršek s.p.

Kontaktirajte nas, vedno ste dobrodošli in odgovorili vam bomo na vsa vprašanja

Marko Jezeršek s.p.

Pri podjetju Marko Jezeršek s.p. smo vedno zadovoljni, če vam lahko pomagamo. Če potrebujete več informacij o naših storitvah nas kontaktirajte s pomočjo obrazca spodaj oz. nas kontaktirajte preko telefona ali Emaila in z veseljem vam bomo pomagali.

KONTAKTKONTAKT

GSM: + 386 51 428 418
Marko Jezeršek s.p. kontakt

Kontaktni podatki podjetja Marko Jezeršek s.p.


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. + 386 51 428 418. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani Marko Jezeršek s.p. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost!

KONTAKT - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


Marko Jezeršek s.p.

Šmartno pri Slovenj Gradcu 36
    SI-2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu

Davčna št.: SI68773846
Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošte
Delite stran avtokupim.si - KONTAKT na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani avtokupim.si - KONTAKT, in s tem sporočamo drugim, kaj avtokupim.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


KONTAKT - Kontakt podjetja Marko Jezeršek s.p.

avtokupim.si

avtokupim.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam