Gotovinski odkup avtomobila na vašem domu še isti dan

Odkup avtomobilov, traktorjev in avtodomov. Nakazilo na trr ali Gotovina na roke.

ODKUP-AVTOMOBILA

ODKUP-AVTOMOBILAODKUP-AVTOMOBILA

GSM: + 386 51 428 418


Nudimo takojšen odkup avtomobilov vseh znamk. Nakup drugega vozila ni pogoj. Če želite prodati vaše rabljeno vozilo, nam preko kontaktnega obrazca pošljite vaše podatke in podatke avtomobila.

ODKUP-AVTOMOBILAODKUP-AVTOMOBILA


Odkup vozil


Hiter in enostaven odkup vozil in odkup avtomobilov. Odkupujemo tudi pokvarjena , poškodovana, karambolirana in vozila v okvari.

Želite hitro in enostavno prodati vaš rabljen avtomobil ali pa se želite samo znebiti starega avtomobila brez dodatnih stroškov in reklamaci preko podjetja?

Odkupujemo rabljena vozna osebna in dostavna vozila vseh znamk in modelov dobro, srednje in slabše ohranjena. Odkupujemo tudi službena vozila z veliko prevoženih kilometrov v kakršnemkoli stanju registrirana in neregistrirana tehnično izpravna in neizpravna vozila, kjer je potrebno popravilo da vozilo opravi tehnični pregled. Nudimo tudi odkup vozil kjer je potrebno poplačilo leasinga ali kredita.

Avtomobil ocenimo in vam ponudimo realno odkupno ceno glede na stanje in ohranjenost avtomobila.Poskrbimo za gotovinski odkup avtomobila s takojšno odjavo vozila iz prometa, prepisom, lokacije vozila in popolnoma brezplačnim odvozom avtomobila. Za prevoz avtomobilov uporabljamo lastno avtovleko, tako da nam daljše relacije ne predstavljajo ovir.

Gotovinski odkup rabljenih vozila po vseh regijah in pokrainah po celi Sloveniji.Goriška, primorska, notranjska, gorenjska, osrednjeslovenska, dolenjska, savinjsko-šaleška, zasavska, posavska, savinjska, koroška, podravska, pomurska, spodnje podravska, obalno-kraška, notranjsko-kraška, spodnje posavska, jugovzhodna Slovenija.

Odkup totalk

Odkup totalk, ekonomskih totalk, totalno uničenih vozil in avtomobilov.
Odkup totalno uničenih nevoznih poškodovanih kombijev in dostavnikov.
Odkup totalno karamboliranih nevoznih motornih vozil vseh znamk.
Odkup delno nevoznih razbitih dostavnih vozil in avtov.
Odkup nevoznih totalk in močno poškodovanih rabljenih vozil.
Gotovinsko plačilo, prenos lastništva in brezplačen odvoz vseh vrst vozil.
Odkup vseh vrst vozil preko avtomobilskih forumov.
Vaš klic pričakujemo vsak dan do 23 ure tudi ob nedeljah in praznikih


Delite stran avtokupim.si - ODKUP-AVTOMOBILA na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani avtokupim.si - ODKUP-AVTOMOBILA, in s tem sporočamo drugim, kaj avtokupim.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


ODKUP-AVTOMOBILA - Gotovinski odkup avtomobila na vašem domu še isti dan

avtokupim.si

avtokupim.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam