Podjetje Marko Jezeršek s.p.

Pri podjetju Marko Jezeršek s.p. smo vedno zadovoljni, če vam lahko pomagamo. Če potrebujete več informacij o naših storitvah nas kontaktirajte s pomočjo obrazca spodaj oz. nas kontaktirajte preko telefona ali Emaila in z veseljem vam bomo pomagali.

Marko Jezeršek s.p.

Kontaktirajte nas, vedno ste dobrodošli in odgovorili vam bomo na vsa vprašanja

KONTAKTKONTAKT

GSM: + 386 51 428 418
Marko Jezeršek s.p.

Šmartno pri Slovenj Gradcu 36
    SI-2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu

Zastopnik/Ustanovitelj: Marko Jezeršek


Davčna št.: SI68773846 ( smo davčni zavezanec )

Matična št.: 8722897000

TRR: SI56 6100 0002 4750 770


Marko Jezeršek s.p. kontakt

Kontaktni podatki podjetja Marko Jezeršek s.p.


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. + 386 51 428 418. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani Marko Jezeršek s.p. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost!

Marko Jezeršek s.p. - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


Marko Jezeršek s.p.

Šmartno pri Slovenj Gradcu 36
    SI-2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu

Davčna št.: SI68773846
Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošte
Delite stran avtokupim.si - Marko Jezeršek s.p. na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani avtokupim.si - Marko Jezeršek s.p., in s tem sporočamo drugim, kaj avtokupim.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


Marko Jezeršek s.p. - Podjetje Marko Jezeršek s.p.

avtokupim.si

avtokupim.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam